Sådan kan du gøre din stue mere indbydende

Vil du gerne forny din stue, så kan du gøre det på rigtig mange måder. Mangler du inspiration til, hvad du kan gøre, så finder du flere idéer herunder til, hvor du kan gøre din stue mere indbydende. Læs med videre her.

Opdater dit gulv

Hvis du vil, så kan du vælge at opdatere dit gulv. Det kan gøre rigtig meget for din stue. Har du et trægulv, kan du for eksempel slibe og lakere gulvet. Du kan også vælge at male det i en anden farve. 

Har du et gulvtæppe, kan du overveje at fjerne det og skifte det ud med et laminatgulv. Det kan ydermere være et trægulv. Det er helt op til dig og dine ønsker samt dit budget, hvad du gør med dit gulv.

Mal væggene

Du kan også gøre din stue mere indbydende ved at male væggene. Det kan være at male væggene hvide igen eller male dem i en anden farve. Du kan ligeledes finde et tapet, der passer godt til dig og din indretning.

Køb nye møbler

Sidst men ikke mindst kan du vælge at købe nye møbler eller opdatere dine gamle møbler, hvis det er muligt. Har du eksempelvis en gammel sofa, kan du få den betrukket for at give den et nyt look. Du kan også købe en ny lampe til loftet. Du kan blandt andet tage et kig nærmere på lamper i flet. Lamper i flet er en rigtig fin tilføjelse til din stue.