De bedste gaver til parret, der lige er flyttet i hus

Kender du nogen, der lige er flyttet i hus for allerførste gang? Der er noget helt specielt ved at flytte fra en mindre lejlighed til et hus med have. Det kan være, at det er din ven eller veninde og hans eller hendes kæreste, der netop har fået sin drøm om eget hus opfyldt. I så fald vil du helt sikkert gerne komme med den bedste gave til de nye husejere. Her finder du flere forslag til, hvad du kan give.

Store stueplanter er en god indflyttergave

Det kan nærmest være skræmmende så meget plads, der er, når man flytter fra en lejlighed til et stort hus. Du kan derfor hjælpe med at udnytte denne plads ved at give store stueplanter. Ikke nok med at planter er dekorative, så er de også gode for indeklimaet. Du går derfor aldrig galt i byen med at give stueplanter til husejere. 

Overvej at give haveredskaber i gave

Det er de færreste mennesker, som bor i lejlighed, der har en masse haveredskaber. Og dem bliver der helt sikkert brug for, når der er en have til huset. Du kan uden tvivl slå dig løs, når det kommer til at give haveredskaber i gave. Du kan købe alt lige fra en trillebør til en rive, en spade, en sneskovl og så videre.

Havemøbler er også en kærkommen gave

Der er ingen tvivl om, at de nye boligejere gerne vil nyde deres have eller terrasse så meget som muligt. Det kan derfor være en god idé at give havemøbler, hvis I er mange, der lægger sammen om en gave. Giv eventuelt et gavekort til havemøbler.