Få styr på dit badeværelse

Er det blevet tid til at gøre noget ved dit badeværelse? Det er vigtigt, at du har et dejligt badeværelse, som du glæder dig til at være i. Når du vil lave dit badeværelse om, kan du enten vælge at udskifte alt eller blot nogle enkelte ting. Her finder du inspiration til, hvad du kan udskifte for at gøre dit badeværelse mere lækkert.

Et nyt toilet uden skyllekant er lækkert

Hvis dit toilet har set bedre dage, så bør du helt sikkert skifte det ud. Det er altid rarest at sætte sig på et skinnende toilet. Når det kommer til toiletter, kan du vælge mellem et væghængt toilet og et toilet, der er skruet fast i gulvet. 

Vælger du et væghængt toilet, er det nemmere at gøre rent omkring toilettet, ligesom det giver en mere rumlig fornemmelse. Du har også muligheden for at vælge et toilet uden skyllekant. Sådan et toilet er for dig, der ønsker en hygiejnisk løsning, nemmere rengøring og færre bakterier på dit toilet.

Skift badekarret ud med en bruseniche

Har du et badekar, du alligevel kun bruger til at stå i, når du tager et brusebad? Så er det bare ud med badekarret og ind med en ny funklende bruseniche. I din bruseniche kan du vælge et brusearmatur med alle mulige funktioner. 

Disse funktioner kan gøre det meget sjovere at gå i bad, og så er de også en skøn mulighed for at forkæle dig selv. Forestil dig en bruser med massagestråler eller stråler, der føles som regn.