Dette værktøj bør alle rigtige gør det selv-mænd eje

Bliver du rastløs hver gang, du ikke har gang i et gør det selv-projekt? Sådan er der mange, der har det, fordi de er vilde med at lave en masse gør det selv-projekter. Men på et tidspunkt er det måske svært for dig at finde på, hvad du nu skal gå i gang med, fordi du er ved at være til bunds i det mest nødvendige. Men har du en masse forskelligt værktøj, kan du selv klare flere og flere projekter.

Tænger fra Knipex til mange formål

Jo flere tænger fra Knipex du har, desto flere projekter kan du selv fuldføre. Der findes mange forskellige tænger, som kan hjælpe dig med forskellige ting. Du kan eventuelt kigge nærmere på disse tænger for at se, om der er en eller flere, du kan bruge til dit næste projekt:

  • Knipex skævbider
  • Knipex polygriptang
  • Knipex afisoleringstang
  • Knipex paralleltang
  • Knipex spidstang

Køb en svejsemaskine

Det kan også være, at det er en idé for dig at investere i en svejsemaskine. Med en svejsemaskine kan du samle metal ved hjælp af varme og tryk. Du kan finde et hav af svejsemaskiner på markedet, så du kan komme i gang med at svejse i metal. 

Du kan få svejsemaskiner i mange størrelser. Eksempelvis er en inverter svejsemaskine ideel at bruge i et mindre værksted. Den er nemlig kendt for sin lave vægt og lille størrelse. Derudover er den i stand til at svejse både aluminium og rustfrie plader samt stål.