Skån dig selv for hårdt havearbejde med en minigraver

En minigraver er en genial maskine, der kan hjælpe dig med rigtig mange ting i din have. Med en minigraver kan du skåne din ryg, dine knæ og resten af din krop, da den gør hårdt arbejde til en leg. Du kan endvidere klare opgaverne på rekordtid, da det går hurtigere med en minigraver. Har du ikke selv denne pragtfulde maskine, så kan du leje minigraver mange steder.

Grav ud og flyt rundt på jordbunker

Det betyder ikke noget, om jorden i din have er stenhård, eller om den er mere leret. En minigraver klarer nemt at grave i alle typer jord. Skal du have gravet en olietank ned, gravet et hul til en trampolin, gravet til en ny indkørsel, kan en minigraver spare dig for en masse hårdt arbejde. Har du efterfølgende overskydende jord, kan du også hurtigt få det flyttet med en minigraver.

Grav masser af stolper ned

Skal du have sat et plankeværk op og derfor gravet en masse dybe huller til stolperne? Så kan det hurtigt komme til at tage dig mange weekender med hårdt fysisk arbejde uden en minigraver. Med en minigraver med et påsat pælebor kan du få arbejdet udført på mindre end en dag og stadig være frisk som en havørn bagefter.

Fjern hurtigt alle dine træstubbe

Er du træt af alle de træstubbe, der står i vejen i din have? De pynter heller ikke ligefrem. For at komme dem hurtigt til livs skal du have fat i en minigraver med en grubbetand. En grubbetand ligner en klo. Med sådan et redskab kan du trække træstubbe op på ingen tid.