Opbevar dine nøgler på en praktisk og sikker måde med en nøgleboks

I dag kan du finde et godt udvalg af forskellige nøglebokse, så du kan opbevare dine nøgler på en praktisk og sidder måde. En nøgleboks er perfekt til dit hjem eller til sommerhuset, så du altid har en ekstra nøgle ved huset.

Det kan eksempelvis være en fordel, hvis en ven eller et familiemedlem skal have adgang til huset, mens du er på ferie eller på arbejde. Lige meget hvor du kan have gavn af en nøgleboks med kode, er det et godt valg, hvis du gerne vil passe godt på dine nøgler eller ekstranøgler.

Vælg mellem flere forskellige nøglebokse

Når det kommer til nøglebokse, kan du vælge mellem en del forskellige. Du kan eksempelvis vælge en nøgleboks med enten en 4-cifret kode eller en flercifret kode. Hvad er så forskellen mellem disse?

En helt traditionel nøgleboks har minimum en 4-cifret kode. Du kan selv vælge denne kode. En 4-cifret kode giver dig op til 10.000 forskellige kombinationsmuligheder. Er der tale om en flercifret kode, får du til gengæld endnu flere kombinationsmuligheder end de 10.000. 

Om du skal vælge den ene eller den anden mulighed kommer an på, hvad dine krav er til selve sikkerhedsniveauet.

Hvor skal min nøgleboks placeres henne?

Som udgangspunkt er det en god idé at placere din nøgleboks et sted, hvor den ikke er synlig fra vejen. Dog bør du ikke gemme den så godt, at det ikke er muligt for eksempelvis din familie eller andre at finde boksen.