Fordele ved et pillefyr eller en pillebrændeovn

Vælger du at have et pillefyr eller en pillebrændeovn som opvarmningskilde i din bolig, får du flere fordele. Begge er nemlig effektive og miljøvenlige opvarmningsløsninger, hvis du sammenligner dem med mange andre opvarmningsformer.

Træpiller er et fordelagtigt valg økonomisk

I et pillefyr eller i en pilleovn skal du fyre med eksempelvis 6mm træpiller, hvilket er en fordel, når det kommer til økonomien. Træpiller er nemlig typisk billigere end olie og naturgas. Du kan altså spare penge på varmeregningen, når du har et pillefyr eller en pilleovn. 

En effektiv opvarmningsmetode

Ikke nok med at du kan spare penge på varmeregningen ved at fyre med træpiller, så er et pillefyr ydermere mere effektivt end traditionelle opvarmningsmetoder. Det kan også være med til at spare dig for flere penge på længere sigt.

Et pillefyr eller en pilleovn er forsynet med et automatisk fodersystem, der sørger for en konstant forsyning af træpiller. Takket være dette system er det nemt og ligetil at opretholde en stabil varme i din bolig.

Derudover er de nyeste modeller af pillefyr designet således, at de er yderst energieffektive samt udnytter træpillerne optimalt. De moderne pillefyr har desuden avancerede forbrændingssystemer og en reguleringsteknologi, som er med til at sikre en effektiv og ren forbrænding, hvor der er minimalt med spild og røgudledning.

Opnå en komfortabel opvarmning

Både et pillefyr og en pilleovn giver en komfortabel opvarmning, som du kan nyde godt af i din bolig. De kan nemlig opretholde en konstant og jævn temperatur i boligen uden store temperaturudsving.