Home klarup

Villa – 9270 Klarup – Labyrinten 25 – Home.dk

Villa – 9270 Klarup – Labyrinten 25

Velkommen til denne pæne bolig på Labyrinten 25 i Klarup. En super god villa for dig, der gerne vil have en villa med god planløsning i trygge omgivelser.

Villa til salg, Klarup – Velkommen til denne pæne bolig på Labyrinten 25 i Klarup. En super god villa for dig, der gerne vil have en villa med god planløsning i trygge omgivelser.Fra boligen er der let tilgang til indkøb, Klarups gode stisystem, idrætsfaciliteter, skole og daginstitutioner. Villaen består af følgende: Hele 3 værelser, der alle er nemme at indrette. Stort køkken-alrum og stue ud i ét, med masser af plads. Perfekt til en familie eller dig der ønsker plads og hygge i dagligdagen, hvor det er praktisk og funktionelt indrettet. Der er nyere trægulv i hele stuen og køkkenalrum.Nyere badeværelse i god stil og med lyst inventar. Flot nyere køkken/alrum i lyse farver og velvalgt materiale. Ved siden af køkkenet finder du bryggers og disponibelt rum med direkte adgang til garagen. Stuen er stor, her er plads til stor sofagruppe, børnehjørne og et stort spisebord! Fra den store stue er der tilgang til den private have.Fra køkken/alrummet er der dobbelt dør ud til charmerende terrasse og den sydvendte del af haven. Terrassens størrelse og placering giver mulighed for at nyde sommerdagene fuldt ud, da man her har sol hele dagen. Boligen har nyere el i hele huset samt nye kloakker i køkken/bad/bryggers – ligesom der er lavet gulvvarme flere steder. Til boligen er en god garage. Alt i alt en solid villa, der skal opleves. Bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 9631 6060. 

Villa – 9270 Klarup – Liselejevej 23 – Home.dk

Villa – 9270 Klarup – Liselejevej 23

Villa til salg, Klarup – Velkommen til en skøn ejendom beliggende på lukket stikvej i hjertet af Klarup. Dette er måske en af Klarups bedste adresser, …

Villa til salg, Klarup – Velkommen til en skøn ejendom beliggende på lukket stikvej i hjertet af Klarup. Dette er måske en af Klarups bedste adresser, tæt på skole, flot kig ind over Aalborg samt rolige omgivelser. Liselejevej er en af Klarups bedste veje, er kendt for godt naboskab og som en af de højst beliggende villaveje i byen. Ejendommen er et godt familiehus med gode rummelige omgivelser. Her er stor pragtfuld have som pryder den store grund. Haven er perfekt orienteret således man kan få sol alle de lyse timer i døgnet. Skulle der være børn i familien, så kan de tilgå Klarups populære stisystem 2 huse ned af vejen. I meget kort afstand er skole, sportsplads og indkøb. Indenfor finder man hele 146 kvm bolig – udført i elegant og flot stil. Her er hele 4 værelser, 2 toiletter, bryggers, køkken og en stue med skønt kig ud i haven samt ind over Aalborg. For en ny ejer, kan det være naturligt at sætte mere fokus på denne del. Måske et ekstra vindue, hvem ved? Fra stuen kan du gå direkte ud på terrassen, her er samme skønne kig. Terrassen vender mod syd/vest, og du er fuldstændig ugeneret til at nyde sommerens varme i fred og ro. Her er en bolig der virkelig skal ses og mærkes på egen krop. Til boligen er en lukket garage med masser af mulighed for opbevaring. Bestil en fremvisning allerede i dag, vi vil med glæde fremvise denne fine villa!

Villa – 9270 Klarup – Skodsborgvej 95 – Home.dk

Villa – 9270 Klarup – Skodsborgvej 95

Unik pragtvilla fra 1984. Stor grund og MEGET privat have! Velkommen til en ejendom hvis mage er svær at finde. På Skodsborgvej 95 i Klarup finder du denne …

Villa til salg, Klarup – Velkommen til en ejendom hvis mage er svær at finde. På Skodsborgvej 95 i Klarup finder du denne særegnede ejendom som på godt jysk: ”Den kan bare noget som andre ejendomme ikke kan”! Dig der vil have noget som ingen andre har, og som ønsker godt med plads – dette er ejendommen for dig! Ejendommen er opført i 1984 og rummer hele 217 kvm bolig fordelt på to plan. Tilhørende er 61 kvm garage inkluderet stort opbevaringsrum. Villaen er højt placeret i forhold til de omkransende villaer. Her er udsigt ud over Limfjorden og flot kig over det Nordjyske landskab. Haven er meget ugeneret og du føler dig helt privat. Da grunden er på hele 1.116 kvm, passer rummeligheden til villaen store armbevægelser. Haven grænser op til et stort grønt kommunalt areal der er omgrænset af træer. Ro og grønlige omgivelser findes normalt ikke i et villakvarter, men netop her får du begge dele. Ejendommen er opført med hele 5 værelser. Dobbelte stuer. Elegant hall med flot trappe til første sal. Stor stilfuld pejs. Udgang til have flere steder. I flere af ejendommens rum, har man kig ud over fjorden. Ejendommen trænger til en kærlig hånd. Den fremstår mere eller mindre som originalt fra 1984. Der skal nye ideer og kræfter til. Foruden udgifter til kosmetiske og praktiske ændringer, skal der forventes udgifter til udbedring af tag. Taget er i dag utæt, og skal derfor udbedres. Utætheden har skadet loftet i den ene stue. Skulle du være interesseret i en ejendom som denne, så bestil en fremvisning allerede i dag. Vi vil med glæde vise dig denne perle af en villa.

Villa – 9270 Klarup – Hornbækvej 7 – Home.dk

Villa – 9270 Klarup – Hornbækvej 7

Villa til salg, Klarup – Velkommen på Hornbækvej 7. En højt- og velbeliggende udsigtsvilla på en rigtig god adresse i Klarup.

Villa til salg, Klarup – Velkommen på Hornbækvej 7. En højt- og velbeliggende udsigtsvilla på en rigtig god adresse i Klarup. Her har man stisystemer direkte til skole, indkøb m.m. og det kan desuden fremhæves at man er i tæt nærhed til grønne områder. Huset er i tiptop stand med en flot tilstands- og elinstallationsrapport ligesom at huset er meget energivenligt. Derfor har huset fået energimærkning B.Man bliver budt velkommen til villaen ved den flotte og brede flisebelagte indkørsel, hvor man i forlængelse har en god garage, hvor der er plads til at parkere bilen eller have opbevaring. Herfra er der direkte indgang til huset. Haven er nem og overskueligt og den er primært udlagt i græsareal, hvorfor der er plads til at børnene kan lege i mens forældrene nyder solen på en af to store solvendte terrasser – bedre bliver det ikke! Her er det værd at bemærke at villaen ligger så højt at man kigger ud over de flotte marker, som ligger på den modsatte side af huset. Lad os bevæge os indenfor. I bliver budt velkommen i en lys entré, hvor der er god mulighed for at hænge jakken og stille skoene. Herfra træder man direkte over i fordelingsgangen, som er indrettet med hele 3 rummelige værelser! I samme afdeling har man flot og velopført badeværelse med separat bruseniche og badekar. Fra fordelingsgangen er der desuden adgang til gæstetoilet, bryggers samt det store køkken/alrum. I direkte forlængelse af køkken/alrummet er den første af de to stuer. Her er plads til spiseplads når det helt store selskab skal inviteres. Herfra bliver man mødt af en arkitekttegnet tilbygning fra 2010. Her er virkelig tænkt over tingene. Det er blevet til 31 m2 underetage, som ikke tæller med i boligkvadratmeterne. Træder man i stedet op ad trapperne kommer man op til den store dagligstue. Herfra har man en helt malerisk udsigt udover markerne gennem de store vinduespartier. Dagligstuen er ligeledes en del af tilbygningen fra 2010.Herudover kan det fremhæves at villaen har et stort bryggers/vaskerum, hvor der er god plads til at vaske og tørre tøj. Herudover med god opbevaringsplads. Bemærk at der er gulvvarme i stort set alle rum. Dog med undtagelsen af værelserne. Kunne denne fantastiske udsigtsvilla være noget for jer? Bestil en fremvisning!

Villa – 9270 Klarup – Klaruphave 34 – Home.dk

Villa – 9270 Klarup – Klaruphave 34

Villa til salg, Klarup – Velkommen til en villa hvor du ikke skal tænke over noget som helst. Du kan flytte direkte ind i denne nye villa fra Hybel.

Villa til salg, Klarup – Velkommen til en villa hvor du ikke skal tænke over noget som helst. Du kan flytte direkte ind i denne nye villa fra Hybel.Alt er opført til perfektion og intet er overladt til tilfældighederne. Villaen er indrettet med børnefamiliens behov for øje, og der er god plads til både små og store børn. Den store carport med redskabsrum fungerer også som overdækket indgang til husets entré, så man nemt kommer fra bil til hus. Klaruphave er en ideel placering for den aktive børnefamilie, for der er kun få minutter til indkøbsmuligheder, foreningsliv, skole og daginstitution. Hele området er bundet sammen af et stisystem, så de små kan færdes trygt. Entréen leder ud i en gang, hvorfra man kan nå både bryggers, husets ene badeværelse samt to ud af fire rummelige værelser. Der er således mulighed for at give børnene deres egen afdeling, kun adskilt fra voksenafdelingen af det store køkken-alrum. Skråloftet i køkken-alrummet giver en luftig og lys rumfornemmelse og akustiklofter sørger for den gode lyd.Fra køkken-alrummet nås også den hyggelig stue og den overdækkede terrasse, der forlænger udesæsonen. Forældrene har deres egen afdeling med god plads til opbevaring i de indbyggede skabe og lækkert, privat badeværelse med stor bruseniche.Prisen er ekskl. have og belægning. Bestil en fremvisning allerede i dag, vi vil med glæde vise dig denne skønne ejendom.

Huse til salg i 9270 Klarup – Se 23 villaer til salg på Boligsiden

Er du på jagt efter en villa i 9270 Klarup, får du det helt store overblik på … Se alle 23 villaer til salg i 9270 Klarup nu. … home Aalborg Vejgaard.

Alle 29 boliger til salg i 9270 Klarup – Boliga

Alle 30 boliger til salg i 9270 Klarup

Se alle boliger til salg i 9270 Klarup, salgspriser m.m. på Danmarks største uafhængige boligside.

Huse Til Salg i Klarup-9270 – Nybolig

Huse Til Salg i Klarup-9270 | Nybolig

Gemt Gem. Romdrupvej 53, 9270 Klarup · Gemt Gem. søn 19/02 kl. · Hvad er din bolig værd? Start med en gratis salgsvurdering, hvis du er nysgerrig på værdien af …

Se alle huse til salg i Klarup-9270. Få det fulde overblik, uanset hvilken type huse til salg du søger.

‘TINY HOME’: Se Danmarks mindste hus til salg – Via Ritzau

’TINY HOME’: Se Danmarks mindste hus til salg | home a/s

’Small living’: Home udbyder nu en lille, nyrenoveret villa på bare 32 kvm i nordjyske Klarup

Keywords: home klarup