Gulvpap jem og fix

Gulvpap – 1 x 15 meter – Jem & Fix

Gulvpap – 1 x 15 meter | jem & fix

Gulvunderlag hjælper med at holde på varmen og har en lyddæmpende funktion. Se udvalget af gulvpap og -underlag i jem & fix.

Gulvpap er velegnet som afdækning af gulve ved malerarbejdet eller andre reparationer i hjemmet. Køb det her hos jem & fix.

Gulvunderlag og gulvpap til faste lave priser – Jem & Fix

Gulvunderlag og gulvpap til faste lave priser | jem & fix

Gulvpap – 1 x 15 meter · Velegnet som afdækning af gulve ved reparationer. 99,00 /stk. Lev. omk. tillægges. Webshop Butik.

Gulvunderlag hjælper med at holde på varmen og har en lyddæmpende funktion. Se udvalget af gulvpap og -underlag i jem & fix

Afdækningspap 1×30 meter – Stabile – Jem & Fix

Afdækningspap 1×30 meter – Stabile | jem & fix

Gulvpap – 1 x 15 meter · Velegnet som afdækning af gulve ved reparationer. 99,00 /stk. Lev. omk. tillægges. Webshop Butik.

Afdækningpap til afdækning og beskyttelse af gulv m.m. inden malerarbejde. Rullen er 1 meter bred, og der er 30 meter pap på rullen. Pappet dækker et areal på 30 m². Køb afdækning hos jem & fix lige her.

Afdækning – altid til lave priser – Jem & Fix

Afdækning – altid til lave priser | jem & fix

99 kr. Fragt 38 kr. jem & fix Logo. Til butik.

Her finder du et stort sortiment i afdækning i bedste kvalitet og til gode priser. Se vores store udvalg i afdækning til malerarbejde her.

Malermåtte 1 x 10 meter – Stabile – Jem & Fix

Malermåtte 1 x 10 meter – Stabile | jem & fix

Stabile malermåtte/afdækningsfilt til afdækning af gulve, paneler og lister ved malerarbejde eller renoveringsarbejde. Den måler 1 x 10 meter. Køb den her hos jem & fix.

Malermåtte 1 x 10 meter | Billigst i jem & fix

I jem & fix finder du alle materialer, redskaber og værktøj til dit gør-det-selv-projekt. Kig forbi en af vores butikker eller køb online i webshoppen

Gulvpap • Sammenlign (14 produkter) hos PriceRunner »

Gulvpap • Sammenlign (7 produkter) hos PriceRunner »

Gulvpap Gulve ✓ SPAR penge ved at sammenligne priser på 7 modeller ✓ Læs anmeldelser og eksperttest ✓ Betal ikke for meget – Gør den bedste handel nu!

XL-BYG GULVPAP 500 G/M² 1X30M

Gulvpap 500gr/m2 grå 1,00x30m – Carl Ras

Keywords: gulvpap jem og fix